Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Şehit Necip Karameşe Ortaokulu

Telefon : 045275150 05313148374
Belgegeçer : 4527515010
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://sehitnecipkaramese.meb.k12.tr
Adres : OKULUMUZ GÜÇLENDİRME ÇALIŞMASI NEDENİYLE GÖLKÖY MERKEZ TOKİ ŞEHİT HİKMET MERT ORTAOKULU BİNASINDA EĞİTİM ÖĞRETİME DEVAM ETMEKTEDİR.
VİZYON : Okulumuzda; öğrenme temel ihtiyaç kabul edilir, her veli ve öğrenci öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilmeli, velilerimiz öğrenme sürecine aktif olarak katılmalı ve bilinçli olmalı, öğrencilerimizin ezberci değil sorgulayan, üreten ve toplumsal kural ve kaidelere uyan niteliklerde yetişmesi, herkesin her gün daha iyiye ve daha güzele ulaşma isteğinin canlı tutulması,
MİSYON : Biz, okul olarak; Atatürk ilkeleri rehberliğinde, milli eğitimimizin asli gayeleri doğrultusunda, milli ve manevi değerlerimize bağlı, aydın fikirli, çağdaş düşünceli, sorumluluk duygusu gelişmiş, soran, sorgulayan, araştıran ve geliştiren bireylerin yetiştirilmesine ortam hazırlanması, kurumda çalışanların etkililiğinin, verimliliğinin ve kurumumuzdan hizmet alanların memnuniyetinin artırılmasını sağlayarak kurallara uyan, hak-hukuk tanıyan, başkalarının haklarına saygı duyan, hoşgörüsü yüksek, vasıflı ve düzeyli, 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek nesiller yetiştirmek için varız
BAŞARILAR : 2011-2012 yıl sonu SBS sonucuna göre Ordu ilinde bütün ilköğretim okulları içerisinde okulumuz 7.olmuştur. Devlet okulları içerisinde 2. olmuştur.

Öğretmen :8
Öğrenci :14
Derslik :6
Kütüphane Kitap Sayısı :750
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : 09:00 15:30
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : Ordu´dan öğretmen servisi vardır, Gölköy´den ulaşım için servisler mevcuttur.
Ulaşım : Öğrencilerimizin çoğunluğu taşımalı eğitim kapsamındadır.
Yerleşim Yeri : MAHALLE/KÖY
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz güçlendirme çalışması nedeniyle Gölköy TOKİ Şehit Hikmet Mert Ortaokulu binasında eğitim öğretime devam etmektedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :